Webinar: ondersteuning bij complexe problematiek in de klas

Hebben jullie als docententeam een vraag over de aanpak van een klas of een bepaalde groep studenten? Of zijn jullie op zoek naar advies over hoe je moet handelen bij specifieke ondersteuningsbehoeftes van een leerling?

De experts van het Orthopedagogisch en Didactisch Centrum Utrecht (OPDC Utrecht) bieden bij dit soort vragen ondersteuning aan docententeams in het mbo. Zij hebben veel praktijkervaring met leerlingen die in de bovenbouw van het vmbo extra ondersteuning nodig hadden en nu doorstromen naar het mbo.

Tijdens het webinar nemen OPDC-experts Marion Duinmeijer, Sensel Lap en Jan Albert van der Velde je mee in deze onderwerpen:

  • Introductie OPDC – wat is onze werkwijze, welke begeleiding bieden wij?
  • Wat doen onze OPDC-experts?
  • Casussen uit de praktijk

Er is voldoende ruimte voor vragen.

Datum en aanmelden
Datum: dinsdag 30 mei
Tijd: 14.00 – 15.00 uur

Meld je aan

Over OPDC Utrecht
Het OPDC Utrecht is een voorziening voor leerlingen in de leeftijd van 12 tot 18 jaar die extra ondersteuning nodig hebben vanwege gestapelde problematiek en daardoor niet in staat zijn om het reguliere onderwijs te volgen. Het OPDC Utrecht biedt onderwijs op maat en kijkt samen met de leerling en ouders naar de best passende onderwijsplek na een verblijf op het OPDC.