De Jonge Krijger actief in Utrecht

Wat heeft De Jonge Krijger voor jongeren te bieden? De Jonge Krijger vertelt!

“Onze missie is om ervoor te zorgen dat elke jongere vanuit zijn of haar eigen talenten, passies en mogelijkheden weer hoopvol naar de toekomst kijkt en hierin de eerste stappen zet. Dit doen wij in twee mooie projecten, gesubsidieerd door de gemeenten. Hierdoor is de hulp gratis voor alle jongeren!

Money Maker
Eén van deze projecten is Money Maker, waarin wij jongeren actief helpen met het zoeken en vinden van een bijbaan. Zo voorkomen we dat jongeren in de schulden raken. Dit project is erg succesvol gebleken en heeft zijn doelstellingen voor dit jaar behaald! We kunnen daardoor helaas op dit moment geen trajecten meer aanbieden.

Geen Jongere Buitenspel
Het andere project wat we in Utrecht uitvoeren is Geen Jongere Buitenspel. Er zijn nog voldoende plekken om jongeren weer op weg te helpen! Dit project is speciaal voor jongeren die intensieve coaching nodig hebben bij het vinden van een opleiding of baan. Denk hierbij aan jongeren met psychische problemen, jonge statushouders en thuiszitters.

Coosje en Coralie maken samen met de jongere een plan van aanpak waarin duidelijke doelen worden opgesteld. Zo zorgen we ervoor dat de jongere passend werk, opleiding of een dagbesteding vind. Hierbij wordt rekening gehouden met het tempo van de jongeren en eventuele andere hulpverlening.

Contact
Zijn er jongeren die (dreigen) vast (te) lopen op hun opleiding, geen werk kunnen vinden of op dit moment thuis zitten? Neem dan contact op met Coosje, 06-33981745 of Coralie, 06-17718178. Je kunt ook mailen naar [utrecht@jongekrijger.nl]. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!”