Digitale mbo bustour voor mentoren en decanen van start

Ook dit jaar organiseert samenwerkingsverband Sterk VO de bustour in samenwerking met mbo’s uit de regio. Tijdens de tour ontdekken decanen en mentoren uit het voortgezet onderwijs de verschillende mbo-instellingen in de regio Utrecht. Welke opleidingen zijn er? Wat zijn de verschillen? Hoe is de sfeer? Met die kennis en ervaring kunnen zij leerlingen beter adviseren over hun studiekeuze. Zo draagt deze unieke samenwerking bij aan een goede overstap van vmbo naar mbo.

De bustour is sinds 2017 een jaarlijks terugkerend evenement. In 2020 pakken we de tour anders aan: we gaan niet langs bij de verschillende mbo’s, maar bieden een digitale tour.

Welkom bij de mbo bustour 2020

Naar de digitale bustour

Via onderstaande afbeelding ga je naar de digitale tour. Je ziet alle deelnemende mbo’s in de regio. Klik op het mbo van jouw keuze. Je komt vervolgens op de pagina van die mbo-instelling, met daarop filmpjes, informatie en ervaringen. Zo kun jij je leerlingen nog beter adviseren over vervolgopleidingen.

Klik op de afbeelding om naar de digitale tour te gaan.Afbeelding die linkt naar een interactieve pdf via waar je naar de bustour pagina per mbo kunt gaan.

 

 

 

 

Of ga direct naar de mbo’s:

mboRijnland Woerden Dutch HealthTec Acadamy Utrecht

Nimeto Utrecht Grafisch Lyceum Utrecht SVO Houten

MBO Utrecht ROC Midden Nederland Wellant mbo Houten

Vragen over de bustour?

Neem dan contact op met sterk VO via vombo@sterkvo.nl