Individueel coachingtraject jongeren

Young Ambition heeft een individueel coachingtraject Design Your Future (DYF), waarbij jongeren jongeren tussen de 16 en 26 jaar werken aan hun studie- en beroepsoriëntatie.

“De jongeren die wij begeleiden volgen geen opleiding en hebben geen werk. Wij helpen ze om zich te oriënteren op een volgende stap – richting school en/of werk – en helpen ze om deze stap ook daadwerkelijk te zetten. Iedere jongere krijgt bij Design Your Future een eigen coach die ze activeert en ondersteunt.

Wij geven jongeren persoonlijke aandacht en praktische hulp, en alle trajecten zijn op maat. Dit betekent dat de trajecten qua inhoud en lengte afhangt van de wensen, behoefte en zelfstandigheid van de jongere.

Onze aanpak is outreachend. Bij Young Ambition vinden we dat elke jongere recht heeft op het ontdekken van eigen talenten en het ontwikkelen van een mooi én realistisch toekomstperspectief, ondanks zijn of haar achtergrond.”

Ga naar de website  www.youngambition.nl voor meer informatie en/of het aanmelden van jongeren. Telefonisch zijn ze bereikbaar via het algemene nummer
06-2990 4621 – vraag naar Sanne – of stuur haar een mail op [sanne@youngambition.nl].