Start van het Expertisecentrum

Op 28 september 2021 is het Expertisecentrum officieel gestart. Het Expertisecentrum is één van de activiteiten in het programma Regionale aanpak VSV. We werken samen met 7 mbo-instellingen uit de regio en het samenwerkingsverband Sterk VO. Er was een feestelijke opening, opgevolgd door een eerste leernetwerkbijeenkomst.

Wilfred Woutersen begeleide de leernetwerkbijeenkomst. Hij deelde zijn ervaringen over Plusmentorschap en het digitaal portfolio ‘Wat werkt…’. Het was een mooie en inhoudelijke aftrap die gevolgd wordt door veel activiteiten vanuit het Expertisecentrum.

In het Expertisecentrum behandelen we diverse vraagstukken rondom studentondersteuning. Ook richten we ons op het versterken en uitbreiden van informele mentoring.

Projectteam van het Expertisecentrum.

Van links naar rechts op de foto: Yolanda van der Hooft (ROC Midden Nederland), Kitty van Veen (MBO Rijnland), Jet Beek (Samenwerkingsverband VO), Map Koers (MBO Utrecht), Annette de Groot – projectleider, Pien Borghols (Nimeto), Wilma Bok (SVO Vakopleiding Food), Sonja van Rossum (Yuverta), Rian Merkx (Grafisch Lyceum Utrecht)