Nieuw! Folder Praktijkonderwijs

De afgelopen periode werkten de pro-scholen in de regio (Kranenburg, Futura College, Pouwer College, Baanbreker en Seyster College) hard aan een nieuwe folder over het praktijkonderwijs. En met goed resultaat! Er ligt een prachtige folder klaar om te gebruiken door álle praktijkscholen in onze regio.

Bekijk de folder

Verschillende routes na het pro

Uit recent onderzoek naar de arbeidsmarktroute van vso en pro bleek dat leerlingen en ouders niet altijd goed weten welke opties leerlingen hebben tijdens én na het praktijkonderwijs. De folder is, in samenwerking met SchoolWerkt, gemaakt als hulpmiddel om ouders en leerlingen goed te informeren over de mogelijkheden.

De folder maakt voor alle pro-scholen de routes en mogelijkheden inzichtelijk en is door alle pro-scholen in de regio te gebruiken. Iedere school voor praktijkonderwijs geeft een eigen invulling aan de genoemde routers. Voorbeelden van beroepen zijn niet compleet en verschillen per regio.

Voor vragen over deze folder kun je terecht bij Hennie van den Boorn – Netwerkcoördinator VSO/PRO h.vandenboorn@vsopro.nl