Mijn Talent Document

Ga je naar het mbo? Voordat je een intake- of kennismakingsgesprek krijgt, zal jouw mentor of decaan je vragen een Digitaal Doorstroomdossier in te vullen. Maar wat betekent dat?

Digitaal Doorstroomdossier

Met dit dossier weet jouw nieuwe school zich goed voor te bereiden op je komst. Zo leert de school jou alvast beter kennen. Samen met jouw mentor of zorgcoördinator van school, vul je dit dossier in.

Mijn Talent Document

Een onderdeel van jouw digitaal doorstroomdossier, is het Mijn Talent Document. Dit document vul je zelf in. Tijdens je intake- of kennismakingsgesprek bij het mbo wordt dit document besproken. Aan de hand van jouw antwoorden die je in het document hebt ingevuld, word je loopbaangesprek vormgegeven en worden je toekomstplannen besproken.

Download Mijn Talent Document

Hulp bij het invullen

Om je op weg te helpen, kun je korte animaties bekijken tijdens het invullen van het Mijn Talent Document. Deze staan achter de vragen in het document (let op: het kan even duren voordat de animatie laadt). Ook kun je hier een uitleg downloaden van de vragen.  Deze uitleg is eigenlijk bedoeld voor je mentor, maar kan jou vast ook helpen. Kom je er niet uit, vraag dan je mentor of decaan om hulp.

Download uitleg Mijn Talent Document